Urządzenia i Akcesoria
Dip med moste ærter og bønner
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
375 g
Składniki
-
vand500 g
-
grønne ærter, friske afskallede eller frosne ærter100 g
-
hestebønner, frisk afskallede eller frosne hestebønner50 g
-
edamamebønner, friske afskallede eller frosne hestebønner (i skal)50 g
-
fed hvidløg2
-
forårsløg i halve1
-
mynte, frisk1 kviste
-
avokado1
-
fetaost50 g
-
citronsaft1 tsk
-
peberrodscreme (opcjonalnie)½ - 1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
88 mg
Białko
4 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips II
34 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bechamelsauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen