Urządzenia i Akcesoria
Dip med porre og røget laks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
588 g
Składniki
-
purløg, frisk5 kviste
-
porre i mindre stykker1
-
fed hvidløg1
-
smør, saltet30 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hvidvin, tør30 g
-
citron saft1
-
flødeost250 g
-
varmrøget laks150 - 185 g
-
salt
-
sort peber, stødt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 588 g
Sód
2253.7 mg
Białko
48.7 g
Kalorie
6532.8 kJ /
1561.4 kcal
Tłuszcz
137.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
68.3 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips II
34 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bechamelsauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen