Urządzenia i Akcesoria
Vegansk mandeldip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
355 g
Składniki
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
chilipulver½ tsk
-
koriander, stødt¼ tsk
-
sød paprika¼ tsk
-
fed hvidløg2
-
mandler100 g
-
gærflager20 g
-
vand100 g
-
vindruekerneolie100 g
-
citronsaft60 - 80 g
-
Bragg's® liquid aminos (se Tip)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 355 g
Sód
1015.6 mg
Białko
35.4 g
Kalorie
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Tłuszcz
151.3 g
Błonnik
17.4 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips II
34 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bechamelsauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen