Urządzenia i Akcesoria
Whisky Sour
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
100 g whisky
-
60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
30 g syropu cukrowego (patrz wskazówka)
-
1 białko ze sparzonego jajka
-
3 kostki lodu (patrz wskazówka)
-
2 kawałki skórki z cytryny ekologicznej, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
28 mg
Białko
2 g
Kalorie
770.9 kJ /
184.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JEDZ SEZONOWO - ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska