Urządzenia i Akcesoria
Salat med sobanudler og tofu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porsjoner
Składniki
Dressing
-
ingefær, fersk3 cm
-
mynte, fersk bare blader9 kvister
-
koriander, fersk røtter og stilker (blader reservert til pynt)9 kvister
-
riseddik60 g
-
lønnesirup, ren60 g
-
Japansk soyasaus, type tamari60 g
-
tahini (se tips)1 ½ ss
-
"extra virgin" oliven olje60 g
-
misopasta3 ts
-
sesamolje3 ts
-
tofu, ekstra fast delt i biter (1 cm tykk x 2-3 cm lengde)300 g
Salat
-
vann1500 g
-
frosne edamame bønner300 g
-
tørkede soba nudler250 g
-
gulrot delt i fyrstikker1 - 2
-
libanesisk agurk delt i to på langs, fjernet frø og i tynne skiver1
-
vårløk trimmet og delt i tynne skiver3
-
sukkererter delt i tynne skiver120 g
-
chili, fersk delt i tynne skiver1 ½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1042.5 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
2035.4 kJ /
486.5 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Brak ocen
Linsegrateng med aubergine og squash
Brak ocen
Gresskarterte
Brak ocen
Tortilla med Zucchini og falafel
Brak ocen
Chilli con tempeh
Brak ocen
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Brak ocen
Sterk aubergine med bulgur
55 min
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Brak ocen