Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 克 盐 ,约½茶匙
- 250 克 中筋面粉
- 140 克 水
- 3 克 干酵母粉 ,约½茶匙
- 200 克 猪肉肉糜 ,见要诀
- 50 克 葱 ,切末
- 10 克 生抽
- 5 克 白砂糖
- 1 克 五香粉 ,约¼茶匙
- 1 克 盐 ,¼茶匙
- 适量 水 ,刷水用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 779.5 kJ / 186.3 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 207 mg