Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli
TM5

Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli

(Brak ocen)

Składniki

  • 400 g pulpe de pui dezosate, fără piele, feliate (3 cm) (vezi recomandare)
  • 10 g ghimbir proaspăt, descojit, tăiat rondele (2 mm)
  • 4 cepe verzi (aprox. 35 g), tăiate bucăți (2 cm)
  • 2 căței de usturoi
  • 6 fire coriandru proaspăt, 4 fire tăiate bucăți, 2 fire, doar frunzele tocate grosier, plus frunze pentru ornat
  • 2 tije lemon grass, verde, tăiat în bucăți (1 cm)
  • 1 ou mijlociu (53-63 g)
  • 1 lingură sos de soia light
  • 1 lingură sos de pește, plus 2 lingurițe
  • 1000 g apă, plus 4 linguri apă clocotită
  • 2 linguri zahăr extrafin
  • ½ - 1 linguriță fulgi de chilli, după gust
  • ½ limetă, doar zeama proaspăt stoarsă

Wartości odżywcze
na 1 bucată
Kalorie
120 kJ / 29 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy