Urządzenia i Akcesoria
Tikka-pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
80 portioner
Składniki
-
korianderfrø40 g
-
spidskommenfrø40 g
-
rød chili, tørret10 g
-
korianderblade, friske blade og stilke50 g
-
fed hvidløg100 g
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)100 g
-
olivenolie220 g
-
vand100 g
-
citronsaft100 g
-
havsalt30 g
-
løg stykker, tørret50 g
-
tomatpure140 g
-
gurkemeje, stødt1 teske med top
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
149 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Indien
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesauce
20 min
Smør med hvidløg og urter
1 godz. 10 min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Ranch Dressing
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen