Sorbet Kefir Mangga

Sorbet Kefir Mangga

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 48 godz.
10 porsi

Składniki

Susu Kefir
  • bibit kefir (grain)
    25 g
  • air untuk merendam dan membilas
  • susu pasteurisasi tawar (lihat tips)
    500 g
Sorbet Mangga
  • gula pasir
    120 g
  • mangga matang harum manis, potong dadu (2 cm), dibekukan semalaman
    800 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 263 mg
Białko 8 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie