
Urządzenia i Akcesoria
Bubur Jagung
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porsi
Składniki
-
jagung pipil250 g
-
gula tebu murni50 g
-
gula aren50 g
-
krim santan200 g
-
air300 g
-
sagu mutiara1 sdm
-
garam¼ sdt
-
daun pandan diikat simpul2
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
224 kcal /
936 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
280 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
15 min
5 godz.
Brak ocen
2 godz. 30 min
2 godz. 30 min
2 godz. 50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
3 godz. 15 min
2 godz. 50 min