Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 克 虾肉 ,去肠线
- 2 汤匙 辣椒粉
- 1 汤匙 姜蒜末
- 1 汤匙 柠檬汁
- 1 茶匙 黄姜粉
- 1 茶匙 盐
- 75 克 椰子油
- 3 小支 咖喱叶 ,去梗
- 2 条 青辣椒 ,切成薄片
- 200 克 椰浆
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 592 mg