Urządzenia i Akcesoria
Hindistan Cevizli Toplar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
20 adet
Składniki
-
soyulmuş badem20 g
-
yulaf ezmesi120 g
-
susam tohumu, beyaz20 g
-
Hindistan cevizi tozu80 g
-
un60 g
-
50 g şekeresmer şeker50 g
-
tereyağı yumuşak, küçük parçalara bölünmüş90 g
-
bal servis etmek için ekstra bal30 g
-
yumurta1
-
bitter damla çikolata (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
17.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
451.6 kJ /
107.9 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min
Grissini
2 godz.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Brownie Kurabiye
40 min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 min
Sütlü Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
30 min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 min
Çikolata ve Kuruyemişli Glütensiz Kek
13 godz. 30 min
Brownie
50 min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min
Yulaflı Kurabiye
1 godz. 5 min
Çikolata Parçacıklı Kurabiye
50 min