Panna cotta med æble

Panna cotta med æble

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 portioner

Składniki

Kanel Panna Cotta
  • blade husblas (1,5 g hver)
    4
  • sukker
    110 g
  • kanelstang
    2 cm
  • fløde, cirka 48 %
    480 g
  • sødmælk
    250 g
Æble-, abrikos- og ingefærkompot
  • ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)
    15 g
  • abrikoser, tørrede, udstenede bløde
    70 g
  • æbler, søde skrællet, delt i kvarte, kerner fjernet
    600 g
    600 g æble, syrlige, skrællet, delt i kvarte, kerner fjernet
  • sukker
    10 g
  • vand
    75 g
  • smør i tern (1 cm)
    20 g
  • citronsaft
    1 tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 2361 kJ / 564 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie