Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta med æble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 portioner
Składniki
Kanel Panna Cotta
-
blade husblas (1,5 g hver)4
-
sukker110 g
-
kanelstang2 cm
-
fløde, cirka 48 %480 g
-
sødmælk250 g
Æble-, abrikos- og ingefærkompot
-
ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm)15 g
-
abrikoser, tørrede, udstenede bløde70 g
-
600 g æble, syrlige, skrællet, delt i kvarte, kerner fjernetæbler, søde skrællet, delt i kvarte, kerner fjernet600 g
-
sukker10 g
-
vand75 g
-
smør i tern (1 cm)20 g
-
citronsaft1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
2361 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Æbler
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sunde snickersbarer
Brak ocen
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen