
Urządzenia i Akcesoria
海鲜墨鱼烩饭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
墨鱼1 个
-
蒜头3 瓣
-
洋葱 ,切块160 克
-
橄榄油10 克
-
番茄膏30 克
-
白葡萄酒60 克
-
液体状墨鱼汁15 克
-
盐3 - 2 克
-
黄油30 克
-
意大利烩饭专用米250 克
-
鸡高汤500 克
-
帕玛森奶酪 ,根据个人口味调节5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
809.2 kcal /
3385.5 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
119.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
1547.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

黑色专辑
10 Przepisów
Chiny
Chiny