鳕鱼椰子咖喱
TM6

鳕鱼椰子咖喱

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 克 京葱 ,切约3厘米段
  • 20 克 花生油
  • 1 瓣 蒜头
  • 30 克 油咖喱
  • 500 克 椰浆
  • 600 克 鳕鱼排 ,切成约4厘米块
  • 2 - 3 克 盐
  • 新鲜香菜叶 ,切碎,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1838.8 kJ / 439.5 kcal
Białko
30.7 g
Węglowodany
11.5 g
Tłuszcz
24.1 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Błonnik
1.2 g
Sód
430.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy