Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 京葱 ,切约3厘米段
- 20 克 花生油
- 1 瓣 蒜头
- 30 克 油咖喱
- 500 克 椰浆
- 600 克 鳕鱼排 ,切成约4厘米块
- 2 - 3 克 盐
- 新鲜香菜叶 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1838.8 kJ / 439.5 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 430.5 mg