芒果叁峇烤鱼
TM6

芒果叁峇烤鱼

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 尾 非洲鱼 (一尾约500克),洗净,去鳞去鳃并清除内脏 (参考贴士)
  • 2 ½ 茶匙 盐
  • 1 粒 青柠 ,只取汁
  • 250 克 青芒果 ,去皮,去籽,切半
  • 30 克 小红葱
  • 15 克 蒜瓣
  • 60 克 长辣椒 ,切半
  • 20 克 红指天椒
  • 1 个 红番茄 ,一切四块
  • 1 茶匙 峇拉煎
  • ½ 茶匙 鸡精粉
  • 1 汤匙 糖
  • 20 克 食油 ,额外准备刷锅用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2851 kJ / 682 kcal
Białko
82 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2 g
Sód
1673 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy