香脆炸菜饼
TM6

香脆炸菜饼

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
  • 150 克 红萝卜 ,去皮
  • 130 克 面粉
  • 50 克 粘米粉
  • ½ 汤匙 芫荽粉
  • 1 茶匙 香菇调味粉
  • 1 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • ½ 茶匙 发粉
  • 300 克 水
  • 食油 ,煎炸用

Wartości odżywcze
na 1 块
Kalorie
202 kJ / 48 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1 g
Sód
107 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy