Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 包菜 ,去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
- 150 克 红萝卜 ,去皮
- 130 克 面粉
- 50 克 粘米粉
- ½ 汤匙 芫荽粉
- 1 茶匙 香菇调味粉
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 发粉
- 300 克 水
- 食油 ,煎炸用
- Wartości odżywcze
- na 1 块
- Kalorie
- 202 kJ / 48 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 107 mg