Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 只 梭子蟹 ,约300克
- 20 克 油
- 1 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 料酒
- 15 克 生抽
- 1 - 2 克 糖 ,约¼茶匙
- 1 小撮 白胡椒粉 ,约¼茶匙
- 1 克 盐 ,约¼茶匙
- 60 克 水
- 100 克 毛豆仁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1017.8 kJ / 243.3 kcal
- Białko
- 17.9 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 640.8 mg