Ananascarpaccio med jordbærsorbet

Ananascarpaccio med jordbærsorbet

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portioner

Składniki

Jordbærsorbet
  • sukker
    150 g
  • citronsaft, friskpresset
    2 tsk
  • moden banan brudt i stykker
    1
  • frosne jordbær (se tip)
    500 g
Ananascarpaccio
  • ananas, frisk skrællet og skåret lodret i 4-6 kiler (ca. 200 g hver)
    1
  • mynte, frisk kun blade, til dekoration

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3 mg
Białko 1 g
Kalorie 687 kJ / 164 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie