Wersje kompatybilne
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g rauwe amandelen
- 110 g suiker
- 200 g glutenvrij witte bloem
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl zout
- 1 tl gemalen kaneel
-
1
citroen, bij voorkeur biologisch,
alleen schil - 2 ei
- 170 g slagroom (ong. 48% vet)
- 125 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten
- 400 g water
- 400 g pompoen, in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)
- 1 el maïszetmeel
- 100 g rietsuiker
- 1 tl vanille-extract, natuurlijk
- ½ tl gedroogde gemalen gember
- 2 snuifjes gemalen kruidnagel
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 30 g witte chocolade, gesmolten (optioneel)
- 30 g noten, volle, gemengd, gekarameliseerd (optioneel)
- 30 g room, elk type (van koemelk), opgeklopt (optioneel)
- Wartości odżywcze
- na 16 porties
- Kalorie
- 16649.2 kJ / 3979.3 kcal
- Białko
- 59.6 g
- Węglowodany
- 434.6 g
- Tłuszcz
- 242 g
- Tłuszcz nasycony
- 123.6 g
- Błonnik
- 34 g
- Sód
- 2208.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shakshuka
50min
Hummus
5 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Pizza met fruit en yoghurt
Brak ocen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Brownies van zoete aardappel
1h