
Urządzenia i Akcesoria
Amaretti-fyldte ferskner med safran-zabaglione
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
Amaretti kiks
-
æggehvide fra stort æg1
-
sukker, hvid80 g
-
mandelmel120 g
-
Mandelekstrakt½ tsk
Ferskenfyld
-
fersken stor, fast, 1 skrællet, udstenet og delt i kvarte5
-
smør til smøring
-
mandler, flager efter smag30 - 40 g
Zabaglione
-
marsala vin, tør60 g
-
hvidvin, tør60 g
-
sukker120 g
-
safran5
-
æggeblommer fra mellemstore æg6
-
havsalt1 knivspids
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
624 kcal /
2610 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sprudlende sommer
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 40 min
1 godz. 10 min
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen