Urządzenia i Akcesoria
Rabarber-pandekagestykker
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
-
sukker150 g
-
æg, store adskilt3
-
hvedemel70 g
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
havsalt1 knivspids
-
smør30 g
-
rabarber skåret i stykker (3 cm)500 g
-
mandler, flagerg
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
2655 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Węglowodany
56.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen