Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 porții

Składniki

Panna Cotta
  • frișcă lichidă, 30-40% grăsime
    250 g
  • iaurt simplu
    250 g
  • zahăr
    60 g
  • foi de gelatină
    4
  • lichior de migdale (ex. Amaretto)
    30 g
Topping de piersici
  • zeamă de lămâie după gust
    15 - 20 g
  • zahăr brun moale
    30 g
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    2 fire
  • piersică descojită, fără sâmbure, feliată
    1
    200 g piersici, feliate, la conservă, scurse

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 4.3 g
Kalorie 1139 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...