Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru
TM6 TM5 TM31

Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

4.5 (2 oceny)

Składniki

Panna Cotta

  • 250 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
  • 250 g iaurt simplu
  • 60 g zahăr
  • 4 foi de gelatină
  • 30 g lichior de migdale (ex. Amaretto)

Topping de piersici

  • 15 - 20 g zeamă de lămâie, după gust
  • 30 g zahăr brun moale
  • 2 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
  • 1 piersică, descojită, fără sâmbure, feliată
    lub 200 g piersici, feliate, la conservă, scurse

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1139 kJ / 272 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
21.9 g
Tłuszcz
18.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy