Urządzenia i Akcesoria
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
10 portions
Składniki
Pie Dough
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter diced, chilled5 oz
-
sugar1 ½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ice water3 tbsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
sugar2 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Pie Filling
-
pecan halves10 oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
bourbon2 oz
-
large eggs divided5
-
sugar4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup (see Tip)4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt⅛ tsp
Bourbon Caramel Sauce
-
8 ½ oz brown sugarsugar8 ½ oz
-
heavy whipping cream divided6 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter one piece (see Tip)1 oz
-
bourbon2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
174 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
3414.1 kJ /
816 kcal
Tłuszcz
51.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
80.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Carrot Torte
1 godz. 10 min
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 godz. 30 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
New Orleans Style Cheesecake
6 godz. 5 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Frozen Strawberry Daiquiri
10 min
Crinkle Cookies
1 godz.