Urządzenia i Akcesoria
Pære frangipane
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portioner
Składniki
Bund
-
smør skåret i tern og derefter frosset i 30 minutter120 g
-
hvedemel plus ekstra til afstøvning180 g
-
flormelis40 g
-
havsalt1 knivspids
-
æggeblomme fra medium æg1
-
vand3 tsk
Pærer
-
vand500 g
-
pærer skrællet, halveret, udhugget (ca. 320 g)3
Frangipane-fyld
-
citron kun tynde afskalninger af huden1
-
sukker, hvid120 g
-
smør blødt120 g
-
æg, medium2
-
mandelmel120 g
-
hvedemel15 g
Topping
-
aprikosmarmelade smeltet1 spsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2249 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pærer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Brak ocen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cremet banantærte
4 godz. 15 min
Chokolademousse
3 godz. 20 min
Sprøde boller med creme
Brak ocen
Cheesecake med blåbær og mascarpone
3 godz. 20 min
Cremet citronis
12 godz. 10 min
Karameller
2 godz.
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen