Urządzenia i Akcesoria
Pæretærte med rabarber, røde bær og crumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portioner
Składniki
bund
-
mandler, uden skind80 g
-
smør, saltet kold, i tern90 g
-
hvedemel200 g
-
sukker, hvid100 g
-
æg, medium1
-
havsalt1 knivspids
Crumble
-
smør, saltet i tern100 g
-
sukker75 g
-
hvedemel130 g
-
kanel, stødt1 tsk
Fyld
-
pærer skrællet, skåret i kvarte, kernehus, skåret i stykker400 g
-
rabarber skåret i stykker350 g
-
sukker50 g
-
røde frugter (f.eks. jordbær, hindbær, ribs)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2598 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pærer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chokoladecreme
1 godz. 20 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen