Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů cukrářských piškotů, napůl
- 150 gramů másla, na kousky
Bezinkový krém a dokončení
- 70 gramů krupicového cukru
- 1 snítka čerstvé máty, jen lístky, plus navíc na ozdobu
- 12 plátků želatiny (cca 20 g)
- 600 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 200 gramů prosecca
- 200 gramů bezinkového sirupu
- 2 limetky, bio, oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
- 30 gramů vanilkového cukru
- 500 gramů jogurtu
- 400 gramů čerstvého sýra
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2606 kJ / 621 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2h 15min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 min
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25 min
Medovník
25h 30min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3h
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6h
Banana bread
1h
Moučník "Lesní mech"
2 godz. 20 min
Mini Pavlova
1 godz. 45 min
Panna cotta
6h 15min