Panna cotta med ferskner og timiansirup

Panna cotta med ferskner og timiansirup

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portioner

Składniki

Panna cotta
  • piskefløde
    250 g
  • yoghurt naturel
    250 g
  • sukker
    60 g
  • blade husblas
    4
  • mandellikør (f.eks. Amaretto)
    30 g
Ferskentopping
  • citronsaft efter smag
    15 - 20 g
  • brun farin
    30 g
  • timian, frisk kun blade
    2 kviste
  • fersken skrællet, udstenet, skåret i skiver
    1
    200 g fersken, drænet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 272 kcal / 1139 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie