Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta med ferskner og timiansirup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portioner
Składniki
Panna cotta
-
piskefløde250 g
-
yoghurt naturel250 g
-
sukker60 g
-
blade husblas4
-
mandellikør (f.eks. Amaretto)30 g
Ferskentopping
-
citronsaft efter smag15 - 20 g
-
brun farin30 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
200 g fersken, drænetfersken skrællet, udstenet, skåret i skiver1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1139 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Passionsfrugtkage med fersken
Brak ocen
Mascarpone-karamelkage
4 godz. 30 min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Brak ocen
Vegansk no bake-kiwikage
Brak ocen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Brak ocen
Fersken i hvidvinssirup
Brak ocen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Brak ocen
Fruktgeléer
Brak ocen