Dip med røget makrel og brøndkarse

Dip med røget makrel og brøndkarse

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g

Składniki

  • Røget Makrel skin fjernet
    200 g
  • brøndkarse stilke fjernet
    30 g
  • flødeost
    100 g
  • yoghurt naturel lavt fedtindhold
    70 g
  • sennepspulver
    1 tsk
  • muskatnød, stødt
    ½ tsk
  • citronsaft
    15 g
  • havsalt
    1 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 11.6 g
Kalorie 1270 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 27.9 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie