Bagt vanilje cheesecake

Bagt vanilje cheesecake

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 25 min
12 skiver

Składniki

Base
  • bagehvedemel
    350 g
  • sukker, hvid
    120 g
  • smør i tern
    150 g
  • æg, stort
    1
Fyld
  • sukker, hvid
    110 g
  • vaniljesukker
    60 g
  • æg, store adskilt
    5
  • mascarpone
    400 g
  • flødeost
    400 g
  • majsmel
    1 spsk
  • havsalt
    1 knivspids

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 skive

Białko 9.9 g
Kalorie 2619 kJ / 626 kcal
Tłuszcz 43.4 g
Węglowodany 48.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie