Urządzenia i Akcesoria
Kesudiós panna cotta málnaszósszal
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 adag
Składniki
Kesudiós panna cotta
-
nyers nádcukor100 g
-
vanília rúd darabokra vágva (2 cm)½
-
kesudió, nyers200 g
-
agar-agar2 ½ tk
-
napraforgó olaj1 ek
-
víz500 g
Málnaszósz
-
nyers nádcukor30 g
-
málna, fagyasztott felolvasztva, gyümölcslé félretéve200 g
-
citromlé (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Sód
11.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegán fogások
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Túró-gyümölcs fagylalt
5min
Mentás csokoládés desszert
Pas d’évaluation
Tojáslikőr fagylalt
Pas d’évaluation
Klasszikus lengyel torta
2h 25min
Sajttorta Varomában
1h 45min
Krémes gyümölcszselé
Pas d’évaluation
Eperhab fagylaltos ostyában
Pas d’évaluation
Torta Caprese, azaz Csokitorta Capri szigetéről
55min
Tarte Tatin
Pas d’évaluation
Vegán eperfagylalt
5min
Vegán tiramisu
Pas d’évaluation
Epres tiramisu
Pas d’évaluation