Urządzenia i Akcesoria
Basmati Pilavı
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porsiyon
Składniki
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porsiyon
Sód
1787.4 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
240 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Çorba ve Pilavlar
25 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Fıstık Ezmeli Brownie
40min
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1h 35min
Haşlanmış Bulgur
25min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Öğütülmüş baharatlar
5min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
55min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min