Urządzenia i Akcesoria
Krumplisaláta fürjtojással, kapribogyóval és szardellával
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 adag
Składniki
-
tojássárga közepes tojásból3
-
dijoni mustár1 ½ púpozott tk
-
tengeri só plusz ízlés szerint1 csipet
-
feketebors, őrölt plusz ízlés szerint1 csipet
-
citromlé20 g
-
olívaolaj50 g
-
napraforgó olaj250 g
-
szardella filé, olajban lecsepegtetve5
-
kapribogyó, magozott lecsepegtetve és kiöblítve2 ek
-
lilahagyma felezve40 g
-
petrezselyem levél5 g
-
tárkony, friss csak levelek3 ág
-
metélőhagyma, friss felezve5
-
fürjtojás12
-
víz500 g
-
burgonya, viaszos (pl. Charlotte), szeletelt (1 cm)750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
8 g
Kalorie
2601 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burgonya
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vöröskáposzta-kókusz saláta
Brak ocen
Papaya-Lencse Saláta
Brak ocen
Füstölt lazacos saláta, avokádóval és királyrákkal
20 min
Bazsalikomos zöldségsaláta
10 min
Meleg burgonyasaláta (grillezett)
Brak ocen
Sertés szűzpecsenye rozmaringgal és zöld borssal
5 godz. 15 min
Currys kuszkusz saláta sárgarépával és csicseriborsóval
15 min
Lencsesaláta mentával
Brak ocen
Quinoa saláta gránátalmával és tökkel
1 godz.
Tavaszi zöld saláta grépfrúttal
Brak ocen
Green Goddess saláta
10 min
Citrus saláta mentás vinaigrette öntettel
30 min