Urządzenia i Akcesoria
泰式鸡肉配脆片
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
无盐熟花生20 克
-
花生酱20 克
-
鱼露10 克
-
红糖5 克
-
米醋20 克
-
生抽50 克
-
香甜辣椒酱sriracha 依据个人口味调整5 - 10 克
-
蒜头3 瓣
-
姜 切片20 克
-
小洋葱 切块60 克
-
泰国罗勒 (opcjonalnie) ,只取叶子3 枝
-
油30 克
-
鸡肉肉糜200 克
-
越南春卷皮12 张
-
油 ,用于煎炸适量
-
水 刷面用
-
胡萝卜 切丝,装饰用适量
-
生菜,任何种类 切丝适量
-
新鲜香菜叶适量
-
青柠适量
-
新鲜红辣椒 ,切碎适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
924.3 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1284.8 kJ /
307.1 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
无国界料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
秋梨膏
1 godz. 15 min
豌豆黄
10 godz. 35 min
梨汤
1 godz. 30 min
驴打滚
1 godz. 10 min
山楂糕
45 min
椰香桂花糕
3 godz. 20 min
黄油年糕
Brak ocen
麻辣串串
40 min
无糖芋泥红豆沙
Brak ocen
杏子胡萝卜球
Brak ocen
可可燕麦球
31 min
韭黄猪肉肠粉
Brak ocen