Urządzenia i Akcesoria
牛肉汉堡配蔬菜沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
面团
-
水150 克
-
新鲜酵母20 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
-
油 防粘用适量
-
高筋面粉350 克
-
酸奶油120 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
汉堡肉饼
-
蒜头1 个
-
新鲜欧芹 取叶5 枝
-
新鲜鼠尾草 取叶5 枝
-
牛肉肉糜400 - 500 克
-
法国第戎芥末酱10 克
-
红辣椒粉1 - 2 小撮
-
盐 约2-3克½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
蔬菜沙拉
-
卷心菜叶 洗净沥干200 克
-
洋葱 切成能放入进料口的长块状70 克
-
小黄瓜 横向一切二150 克
-
柠檬汁20 克
-
腌制刺山柑 沥干40 - 50 克
-
盐2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
美乃滋20 - 30 克
-
酸奶油60 克
-
酸黄瓜 ,切片60 - 80 克
组合
-
油 煎炸用适量
-
酸奶油 涂抹用适量
-
番茄 ,切成薄片,装饰用适量
-
干辣椒片 (opcjonalnie) 切碎,装饰用适量
-
新鲜细香葱 切葱花,装饰用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1130.1 mg
Białko
35.1 g
Kalorie
3527.6 kJ /
843.1 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
89.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
无国界料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30 min
小鸡炖蘑菇
40 min
红烧猪蹄
2 godz. 10 min
皮冻
13 godz. 30 min
肉炒蒜薹
25 min
肉烧豆角
45 min
杭椒炒猪肝
20 min
排骨炖土豆
55 min
番茄肉片
30 min
葱爆羊肉
25 min
土豆炖牛肉
1 godz. 35 min
蒜泥白肉
1 godz.