Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 车达乳酪 ,切块
- 1200 克 水
- 5 克 盐
-
320
克 干意大利面,短管的
lub 320 克 干通心粉 - 25 克 油
- 100 克 洋葱
- 3 瓣 蒜头
- 300 - 500 克 肉糜 ,猪肉或牛肉
- 20 克 黄油
- 20 克 面粉
- 250 克 牛奶
- 100 克 韩式泡菜 ,只放入泡菜汁
-
25
克 味噌
lub 20 克 法国第戎芥末酱 - 20 克 生抽
- 10 克 糖
- 150 克 韩式泡菜 ,切块
- 4 汤匙 面包糠 ,洒在表面
- 适量 芝麻 ,装饰用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2895.3 kJ / 692 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 38.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1193.4 mg