Urządzenia i Akcesoria
Pasta-salat med grønnsaker og ørret
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
vann1000 g
-
hvitvin200 g
-
appelsinjuice ferskpresset100 g
-
salt etter smak1 ½ ts
-
400 g fersk laksefilet, uten skinnferske ørretfileter, uten skinn400 g
-
grønne erter, frosne200 g
-
penne rigate pasta (10 minutter koketid)240 g
-
olivenolje40 g
-
hvitløksfedd1
-
kapers, syltet drenert og skylt30 g
-
oliven, svart uten stein80 g
-
cherrytomat halvert eller firedelt350 g
-
malt svart pepper (opcjonalnie)1 klype
-
sitronsaft etter smak10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
32.2 g
Kalorie
2246 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
No ratings
Makaronigrateng med flaskegresskar
No ratings
Kylling-tagliatelle med pesto
No ratings
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
No ratings
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
No ratings
Rekelinguine med krabbe
No ratings
Squashpasta med røkt laks
No ratings
Ravioli med reke og asparges basilikum
No ratings
Pilaf med blandet korn og rødbeter
No ratings
Vegetarlasagne
No ratings
Makaronigrateng
No ratings