Urządzenia i Akcesoria
Puttanesca Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
hvitløksfedd1
-
oliven, svart, uten stein130 g
-
ansjosfilet, i olje30 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
kapers, saltet skylt60 g
-
salt pluss ekstra for krydder1 ss
-
vann1500 g
-
penne rigate pasta360 g
-
persille, fersk bare blader, hakket1 ss
-
malt svart pepper1 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
14.5 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen