Urządzenia i Akcesoria
Fokhagymás burgonya köménnyel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 adag
Składniki
-
víz500 g
-
burgonya (kb. 750 g), félbe vagy negyedbe vágva, ha nagy (lásd javaslat)8
-
kömény1 tk
-
fokhagyma gerezd3
-
parmezán darabolva (2 cm)50 g
-
petrezselyem levél, sima, friss (kb. 10 g), darabokra vágva½ csokor
-
vaj, sózatlan kockákra vágva, plusz vajazáshoz60 g
-
crème fraîche30 g
-
tengeri só2 csipet
-
feketebors, őrölt¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
10 g
Kalorie
1793 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burgonya
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Baconos-sajtos sült krumpli ranch szósszal
30 min
Párolt zöldségek karfiolos hummusszal
Brak ocen
Burgonyapüré
50 min
Sült zöldségek
10 min
Kelbimbó saláta áfonyával és pekándióval
35 min
Grillezett zöldségek feta sajttal
Brak ocen
Currys kuszkusz saláta sárgarépával és csicseriborsóval
15 min
Lencsesaláta mentával
Brak ocen
Spárga hirtelen sütve
15 min
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1 godz. 10 min
Green Goddess saláta
10 min
Rakott sajtos burgonya
2 godz. 30 min