Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olivolja, för smörjning
-
1 ½
tesked torrjäst
lub 15 g färsk jäst, smulad - 500 g vetemjöl special
- 20 g olivolja
- 340 g vatten
- 2 teskedar havssalt
- vetemjöl special, för mjölning
- 1 matsked vatten, för stänkning
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 650 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 2.4 g