
Urządzenia i Akcesoria
Trifle med champagne och bär
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 glas
Składniki
Krossade savoiardikex
-
savoiardikex halverade200 g
Bärsås
-
färska jordgubbar250 g
-
färska hallon250 g
-
citronsaft30 g
-
socker100 g
-
mousserande vin200 g
-
agar agar1 ½ teskedar
Kräm
-
socker50 g
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt300 g
-
mascarponeost300 g
Montering
-
röda vinbär till garnering200 g
-
färska myntablad till garnering20 g
Wartości odżywcze na 1 glas
Kalorie
241.5 kcal /
1010.3 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
95.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nyårsbuffé
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 15 min
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 15 min
Brak ocen