Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 395 g vermut sec
- 1 lingură lichior de anason, ex. Pernod® sau Black Sambuca®
- 100 g stafide
- 2 portocale, doar coaja, fără partea albă, plus felii pentru garnisit
- 5 păstăi de cardamom, zdrobite
- 6 cuișoare
- 2 ½ cm ghimbir proaspăt, descojit și feliat subțire
- 2 bețe de scorțișoară
- 200 g zahăr brut de trestie
- 1005 g vin roșu, răcit
- 100 g rom negru
- 370 g bere de ghimbir, răcită
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 604 kJ / 144 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Sos caramel cu unt de arahide
Brak ocen
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Brak ocen
Pachețele de vară, cu sos de arahide
Brak ocen
Cod cu topping de măsline și pâine, cartofi și broccolini
40min
Smoothie tropical cu căpșune
5 dk
Cidru cu rom și unt de arțar
Brak ocen
Salată Green Goddess
10min
Iaurt congelat cu matcha și mango
Brak ocen
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Brak ocen
Dim sum „Shao mai”
Brak ocen
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Jambon glazurat cu muștar cu miere și portocale
2 Std.