Pasta med reker, courgetter og sitron

Pasta med reker, courgetter og sitron

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • sitron tynne skall og 30 g juice
    1
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    30 g
    30 g gruyère ost, delt i biter (3 cm)
  • grønnsakbuljong
    1200 g
  • salt etter smak
    1 ts
  • scampi, rå, store
    200 g
  • squash i skiver
    300 g
  • hvitløksfedd
    2
  • pasta, tagliatelle
    250 g
  • olivenolje
    1 ss
  • crème fraîche, min 30% fett
    200 g
  • gressløk, fersk hakket
    1 ts
  • dill, fersk
    1 ts
  • malt svart pepper etter smak
    1 - 2 klype

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 21.8 g
Kalorie 1875 kJ / 447 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie