Urządzenia i Akcesoria
Pasta med reker, courgetter og sitron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
sitron tynne skall og 30 g juice1
-
30 g gruyère ost, delt i biter (3 cm)parmesanost delt i biter (3 cm)30 g
-
grønnsakbuljong1200 g
-
salt etter smak1 ts
-
scampi, rå, store200 g
-
squash i skiver300 g
-
hvitløksfedd2
-
pasta, tagliatelle250 g
-
olivenolje1 ss
-
crème fraîche, min 30% fett200 g
-
gressløk, fersk hakket1 ts
-
dill, fersk1 ts
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klype
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
21.8 g
Kalorie
1875 kJ /
447 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen