Urządzenia i Akcesoria
Vårgrønnsakspenne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
squash delt i biter (3 cm)200 - 250 g
-
vann1600 g
-
grønne erter, ferske avskallet100 g
-
asparges tips100 g
-
penne rigate pasta200 g
-
olivenolje1 ss
-
geitost, hard delt i biter100 g
-
hvitløksfedd1
-
basilikumblader, ferske10 g
-
yoghurt naturell100 g
-
salt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen