Báránycomb risoni tésztával és fetával

Báránycomb risoni tésztával és fetával

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 adag

Składniki

Báránycomb
  • citrom héja (kb. 1 x 10 cm-es csíkok), fehér részek nélkül
    3 darab
  • petrezselyem levél, sima, friss csak levelek
    4 ág
  • fokhagyma gerezd
    4
  • mogyoróhagyma (kb. 50 g)
    2
  • olívaolaj plusz a sütéshez
    20 g
  • fehér bor, száraz
    130 g
  • paradicsom paszta
    700 g
  • víz
    400 g
  • csirkehús levesalap (lásd javaslatok)
    1 ek
  • paradicsom püré
    50 g
  • báránycomb, csonttal
    6
  • búzaliszt
    100 g
  • sárgarépa darabolva (1-2 cm)
    200 g
  • cukkíni darabolva (1-2 cm)
    200 g
  • zöld szicíliai olajbogyó, kimagozva
    100 g
  • apró száraztészta
    220 g
Feta feltét
  • fokhagyma gerezd
    2
  • petrezselyem levél, sima, friss csak levelek
    4 ág
  • kakukkfű, friss csak levelek
    4 ág
  • chili pehely, szárított
    ¼ tk
  • olívaolaj
    30 g
  • citromlé
    20 g
  • feta sajt kockákra vágva (2 cm)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 adag

Sód 1593.6 mg
Białko 42.9 g
Kalorie 2948.4 kJ / 702 kcal
Tłuszcz 34.3 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 51.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie