Kirsch-Pancake-Pfännchen
TM6 TM5

Kirsch-Pancake-Pfännchen

3.6 (50 ocen)

Składniki

  • 400 g Kirschen, TK, aufgetaut
  • 150 g Ricotta
  • 170 g Milch
  • 40 g Öl
  • 90 g Banane, reif, in Stücken
  • 50 g Zucker
  • 160 g Mehl
  • 10 g Backpulver
  • ¼ TL Salz
  • Butter zum Einfetten
  • Puderzucker zum Bestäuben (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
920 kJ / 220 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1.9 g
Sód
198 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy