Rote Grutze (vörös gyümölcspuding)

Rote Grutze (vörös gyümölcspuding)

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 adag

Składniki

  • fehér bor (lásd javaslatok)
    250 g
  • rum (opcjonalnie)
    10 g
  • kukorica keményítő
    25 g
  • kristálycukor (lásd javaslatok)
    50 g
  • vegyes bogyós gyümölcs, friss
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 adag

Sód 12.3 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 381.7 kJ / 90.8 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie