Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 无盐烤腰果
- 15 克 油
- 40 克 新鲜香菇, 切块
- 300 克 虾仁
- 200 克 新鲜荸荠, 切块
- 30 克 芹菜, 切末
- ¼ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 8 片 红色莴苣
- 1 条 油条, 先以100°C烤10分钟,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 346 kJ / 82 kcal
- Białko
- 6.068 g
- Węglowodany
- 6.904 g
- Tłuszcz
- 3.725 g
- Błonnik
- 1.146 g