Urządzenia i Akcesoria
甜菜根薄片(TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
甜菜根 小型,去皮(见小贴士)300 克
-
西葫芦 切块,5厘米长250 克
-
新鲜马苏里拉奶酪 沥干(净重)250 克
-
特级初榨橄榄油 淋在表面
-
海盐
-
现磨黑胡椒粉
-
新鲜罗勒叶 切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
40 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
香脆温泉蛋配卷心菜
Brak ocen
蔬菜玉米饼
Brak ocen
大虾沙拉
Brak ocen
手握寿司卷
Brak ocen
三文鱼鲜奶酪
10 godz. 10 min
苹果沙拉配柠檬橙汁
Brak ocen
韩式黄瓜沙拉
25 min
黄瓜胡萝卜片辣虾沙拉
30 min
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Brak ocen
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Brak ocen
虾仁慕斯佐蓝莓开胃酒
5 godz.
烤海鲜拼盘
1 godz. 20 min