Bakt spinat og feta sopp

Bakt spinat og feta sopp

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porsjoner

Składniki

  • parmesanost (opcjonalnie) delt i biter(2 cm)
    50 g
  • brød (1 dag gammel), revet i biter
    2 skiver
  • spinatblad, fersk
    200 g
  • sitronskall ingen hvit marg (1 cm x 5 cm)
    2 stykke
  • løk delt i 4
    120 g
  • bacon trimmet, delt i biter
    140 g
  • "extra virgin" oliven olje
    20 g
  • feta ost delt i biter (1 cm)
    180 g
  • pinjekjerner ristet
    2 ss
  • muskatnøtt, malt
    ⅛ ts
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • portobellosopp, fersk stilker fjernet
    6 - 8

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 12 g
Kalorie 953 kJ / 227 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie